Skitten uskikkelig tøs på hotell

Last modified date

Jeg lå der, spent og litt redd for hva han hadde tenkt å gjøre med meg. Kjente at denne usikkerheten gjorde meg kåtere og kåtere. Prøvde å si noe men gaggen var i veien. Hadde heldigvis fått en pute under hodet sånn at sikklet mitt rant ut av munnen.

Han stilte seg forran meg, med det intense kåte blikket sitt, han lente seg mot meg, puttet den høyre puppen inni munnen sin og lot tunga leke med brystvorten mens han brukte fingrene på den venstre brystvorten, masserte den, knep og dro i den. Intense følelser av kåtskap, smerte og nytelse skyllet over meg, jeg stønnet dypt og begynte å jokke mot han, non verbalt tryglet han om å bruke fitta mi, som nå dunket og ropte om å bli brukt

Han stoppet og trakk seg unna, jeg følte at nå hadde jeg gjort noe han ikke likte. Han står og ser på meg, avventende, en tung følelse spredde seg i magen. Han tok frem en flogg, lot den gli over puppene og magen min før han svingte den, det sved, det brann og jeg ble kåtere. Han slo til igjen denne gangen hardere, jeg stønnet og ynket meg, ventet på neste slag, det kom, hardere enn det forrige. Han pisket meg mens jeg stønnet, ynket skrek inni gaggen. Kjente at puppene mine og magen brant og sved på grunn av smerten. «Skittne tøser bestemmer ikke hva jeg skal gjøre med de. Du fortjente straff og du ser så sexy og digg ut nå med de røde stripene over puppene og magen, håper du har lært det nå »

Jeg lå der, paff, usikker , skamfull og i smerter. Det så ut som han nøt synet av meg, nøt at jeg så usikker og skamfull ut. Nøt at han hadde full kontroll over meg og situasjonen.

Anja