Svaberg, is og anal

Last modified date

Det er så deilig å ligge ute i bare bikini, kjenne solen varme, kanskje en lett bris blåser over den veldig udekkede rompa mi. Kjenne blikk som glir over den solbrune kroppen min.

Hans blikk, vi tok oss en liten sex ferie. Litt lei av å snike rundt. Jeg er en skitten liten homewrecker 😉 vi stoppet ved et svaberg , jeg var lei av bil og var også veldig kåt. Hjelper lite at han har sittet den siste timen å snakket skittent til meg. Han vet hvordan han skal tenne meg.

Så jeg ligger her da, I den lille bikinien min med den lille string trusa, som egentlig er helt unødvendig. Den skjuler ingenting. Men den tåler godt å bli våt, noe som er veldig bra akkurat nå. Jeg kjenner at jeg er klissvåt.

Han kommer bort til meg, står og spiser en pinne is han tok ut av kjølebagen. Han ser på meg med et kåt blikk, jeg ser han har en plan, jeg kjenner jeg bli kåtere, han har alltid gode deilige planer.

Han spiser sjokolade trekket fra isen, det drypper fløteis ned på fingrene hans, han slikker det I seg. Han står rett ved siden av meg, snur isen opp den sånn at det drypper på meg, han lar isen treffe meg, stryker den opp og ned ryggen min før han slikker den i seg. Jeg skjønner tegninga.

Jeg snur meg, tar av meg bikinien og trusa, vi er tross alt alene her, og om noen hadde sett oss så hadde ikke det gjort meg noe sånn egentlig alt for kåt til å bry meg.

Han lar isen gli over puppene mine, dekker brystvortene med iskald is. Jeg stønner, den iskalde isen får de stive brystvortene til å bli enda stivere. Han lar isen gli nedover magen min, ned til den barberte fitta mi. Han sprer beina mine og lar isen gli opp og ned sprekken, dekker hele med isen. Han holder på til all isen er borte.

Han setter seg ned på kne og begynner å slikke i seg isen på puppene og brystvortene mine, jeg ligger å nyter den deilige følelsen. Trygler han om å forte seg å komme til fitta, den skriker etter oppmerksomhet.

Han stopper, knipser brystvortene mine. Det gjør vondt samtidig som det er utrolig digg. Han kjefter på meg, her prøver han å gjøre noe hyggelig å så ødelegger jeg det. Jeg beklager.

Han tar frem den tomme is pinnen og bruker den til å spanke klitorisen min, jeg hyler og ynker meg. Fittesaft blander seg med is restene på fitta.

Han begynner å slikke meg ren for is. Han slikker meg til jeg holder på å komme før han stopper. Han er fortsatt sur for at jeg ødela stemningen, som straff får jeg ikke komme. Han vet jeg hater å ikke få komme, det gjør meg bare sur og desperat. Han tar frem litt babyolje. Spanker rompa mi og får meg til å stå på alle fire, han vet også at jeg hater å ha sex når vi er så langt fra noe som ligner et toalett. Men jeg gjør som han sier, vet at straffen blir værre om jeg ikke gjør det.

Anja