Skitten tøs på alle fire

Last modified date

Jeg står våken på alle fire i senga, ligger med ansiktet ned og rompa opp, jeg flytter på hodet så jeg kan se døra, ligger der sånn, kjenner di stive brystvortene not lakenet når jeg presser overkroppen ned mot underlaget. Rompa opp i været, venter på han.

Jeg hører han låser seg inn, tar av seg skoene, han vet ikke at jeg er her. Jeg kjenner kribling i magen, lurer på hva han sier når han komme inn pa soverommet og ser meg stå der, helt klar til å brukes.

Jeg hører skritt, han åpner døra. Jeg vrikker litt på rompa og ser på han med kåte bedende øyne. Tøsa mi sier han, og kommer bort til meg. Spanker rompa mi, jeg ynker og stønner. Han er litt irritert fordi jeg teknisk sett hadde brutt meg inn uten lov, men irritasjonen drukner i kåtskapen av å se meg by meg frem.

Han drar meg mot enden av senga, trykker hodet mitt ned i senga, tar frem kuken og kjører den hardt og bestemt inn i den våte fitta mi, jeg ynker meg litt, men det er sykt digg å kjenne den store harde kuken hans inni meg, han tar tak i hoftene mine og knuller meg hardt.

Han spytter på rompe hullet mitt, ber jeg om å trygle om å ta meg i rompa, jeg trygler han, den skittne lille tøsa hans trenger kuken i rompa. Rompa er så sulten på kuken hans. Han presser en finger oppi rompa, spytter litt til. Jeg gruer meg litt, jeg hater at han ikke bruker glidemiddel.

Han trekker seg ut av fitta, går bort jeg hører han romsterer med noe, han kommer tilbake. Jeg kjenner noe vått og litt kaldt på rompa mi, glidemiddel. Jeg takker han fordi at han tar hensyn.

Jeg kjenner kukhodet mot rompa, kjenner han presser seg sakte inn, det gjør litt vondt men det er også sykt digg, kjenne kuken gli inni rompa. Må konsentrere meg om å puste, han lar kuken gli inn og ut av rompa. Drar den helt ut før han kjører den hardt inn, jeg gisper og stønner. Jeg elsker å være en skitten anal tøs.

Han tar tak i hoftene mine og knuller meg hardt. Jeg ligger der, tar imot, ynker meg innimellom når han er litt for hardhendt når han spanker meg eller tar i for hardt mens han knuller meg.

Han spruter meg full av sæd, trekker seg sakte ut, jeg takker han for at han brukte den skittne tøsa si. Han finner et håndkle og tørker av kuken sin, jeg er så glad jeg ikke trengte å vaske den med munnen min, siden glidemiddel som regel ikke smaker digg. Han står å ser på meg, beordrer meg til å sprike mere med beina og presse ut sæden, han legger håndke under meg, spanker rompa og knar på den, jeg presser ut sæden og den drypper ut av meg. Han elsker å se at sæden hans drypper ut av den skittne tøsa si.

Anja