Tøs på panseret

Det er egentlig deilig å bare la andre ta styringen, bli dominert å brukt, la andre ha kontrollen litt. Bare få en tekstmelding med beskjed om hva jeg skal ha på meg,og når jeg blir hentet eller skal møte opp.

Han hentet meg og vi kjørte, lenge, langt ute på landet egentlig. Opp en traktorvei, langt fra hus. Han stoppet og vi gikk ut og han ba meg om å lene meg over panseret, han tok noen bilder, jeg kjente jeg ble veldig tent av det og løftet opp skjørtet litt, viste frem litt av den deilige rompa mi. Han tok noen bilder til.

Jeg var nå skikkelig kåt, det var en stund siden jeg hadde hatt en kuk inni den nå veldig kuksultne fitta mi. Jeg satte meg på panseret og spredde beina, blottet den veldig våte og glatte fitta mi håpte på at det var nok til å få han til å ta meg hardt. Han tok bilde før han fort tok av seg buksa, viste frem den store harde kuken sin.

Han dro med hardt ned fra panseret, dyttet meg ned så jeg lå bøyd over det, dro opp skjørtet mitt og kjørte kuken sin hardt inni den trange våte fitta mi, jeg gispet og stønnet i det kuken ble kjørt helt inn.

Han sto sånn med kuken langt oppi fitta mi, hvisket i øret mitt «din jævla brat, du vet hvordan du skal tenne meg, din skittne lille tøs. Nå skal jeg ta deg så hardt at du ikke greier å gå eller sitte»

Han knullet meg hardt, dyttet meg hardt nedi panseret for hvert støt. Før han dro ut kuken, hørte lyden av en tube glidemiddel, før jeg kjente kukhodet hans mot rompehullet mitt.

Han gled sakte men bestemt inn, jeg stønnet høyt og ynket meg, var ikke helt klar for den store harde kuken hans inni rompa mi. Jeg tryglet han om å stoppe, han spanket meg hardt på rompa, for han kjørte kuken helt inn og snakket nedlatende til meg «så lille tøsen er en tease, men når hun står med kuken langt oppi rompa så vil du ikke mere?» han dro ut kuken. Snudde meg rundt og ba meg om å sette meg ned på kne, han ba meg om å åpne munnen, han ronket kuken og sprutet inni munnen min, beordret meg til å svelge det.

Han gikk inni bilen, hentet ei truse og et teppe, jeg tok på meg trusa, han la teppet rundt meg. Holdt rundt meg og sa at jeg hadde vært en flink liten tøs i dag. Vi satte oss i bilen og dro hjem. Jeg elsker å være en skitten liten tøs, bli brukt men samtidig også vite at jeg blir satt pris på.

Anja