Tøsete jenter i dusjen

Last modified date

Vi våknet veldig sent etter en heftig natt sammen. Ble masse kyssing, kosing, og deilig sex på oss meste parten av natten. Vi hadde aldri gjort noe sånt før, jeg er fortsatt litt i sjokk

Men jeg lyver hvis jeg sier at det ikke var det beste overnattingsbesøket jeg har hatt på lenge. Elsker følelsen av tunga hennes leke med den våte fitta mi, kjenne orgasmen bygge seg opp, komme i fjeset hennes. Helt hærlig.

Vi gikk i dusjen sammen, var akkurat plass til oss begge, følelsen av varmt vann som skyller over meg mens hendene hennes gled nedover kroppen min, hun vasket ryggen min med en loofah, skrubbet meg grundig mens jeg bare sto og nøt følelsen.

Jeg vasket henne også, såpet inn kroppen hennes, og puppene hennes og den deilige sprettne rompa hennes. Dro de innsåpede kroppene våre tett sammen og kysset henne, jeg såpet inn den deilige fitta hennes, skylte den og begynte å fingre henne. Tok ikke lang tid før hun kom hardt rundt fingeren mine.

Vi dusjet ferdig, og tørket hverandre med store myke håndklær. Satte oss i sofan og satte på en film. Satt der helt nakne og bare koste oss. Kjenner jeg kommer til å savne den deilige varme kroppen hennes når hun drar

Anja