Tøsete jenter i senga

Last modified date

Hva er egentlig bedre enn å våkne tett inntil en naken, sexy dame? Stryke håret bort fra ansiktet hennes, la hendene gli under dyna og kjenne på den myke deilige huden hennes.

Det er et veldig deilig pirrende syn å våkne til, jeg ble kåt bare av tanken på å leke med den deilige kroppen hennes.

Jeg vekket henne med et saftig kyss, så kåtskapen I øynene hennes, flyttet meg sakte ned den deilige kroppen hennes, slikket de stive brystvortene hennes, befølte det andre brystet hennes.

Jeg flyttet meg ned til fitta hennes, lot tunga mi gli oppover fitta hennes, slikket klitorisen hennes hardt, hørte henne stønne og flytte på seg, presset to fingre inn i den trange fitta hennes, knullet henne sakte først, ertet henne litt, fikk henne til å tryggle om å bli tatt hardere.

Jeg knullet henne hardere mens jeg slikket og sugde meg fast i klitorisen hennes, hun stønnet høyere, skrek navnet mitt, til hun kom hardt, ryggen hennes spente seg, kjente fitta hennes spasme seg rundt fingrene mine, hun sprutet deilig fittesaft i munnen min.

Å se henne ligge der, naken, fortsatt med et kåt og vilt blikk, en våt og deilig fitte som lagde en stor flekk under den deilige rompa hennes. Fikk noen veldig naughty tanker om den deilige rompa hennes mens jeg sto og så på henne. Kan ikke vente med å leke med den deilige rompa hennes, kanskje spanke henne til hun trygler om nåde, selv om vi begge har en fridag i dag, betyr ikke at hun er fri 😉

Anja