Ulydig skitten tøs

Last modified date

Jeg lå i senga, på siden med en rompe som er rød og sår. Den svir og brenner, jeg holder tilbake tårer, han kommer inn på rommet. Jeg ynker meg, usikker på hva han har i tankene.

Han står og ser på meg, han tar frem hånden, jeg er sikker på at han skal gjøre meg noe men han begynner å stryke meg over håret, setter seg vedsiden av meg og stryker meg over ryggen.j

Jeg ser opp på han, jeg vet nå at han er ferdig med å straffe meg. Jeg kjenner jeg blir kåt, hånden hans glir ned til rompa mi, jeg ynker meg, rompa er så rød og sår.

Han flytter hånda legger den på fitta mi, begynner å stryke den før han lar en finger gli opp og ned sprekken, jeg flytter litt på meg for at han skal få lettere tilgang, han presser en finger sakte inni den trange og veldig våte fitta mi.

Han dytter meg over på ryggen, sprer beina mine og begynner å slikke meg mens han finger knuller meg. Smertene fra rompa blir intense men det gjør meg bare kåtere. Han slikker og finger knuller meg til jeg kommer, jeg spruter i munnen hans mens han fortsetter å fingerknulle meg.

Han legger seg over meg, presser kuken sin inni den trange fitta mi, han legger seg helt over meg, presser meg ned i madrassen mens han knuller meg hardere og hardere, jeg stønner og ynker meg. Det er så digg å ligge der, bli knullet hardt og skikkelig av den store harde kuken hans

Han knuller meg til han kommer, hører han stønne høyt i det han spruter sæden sin inni meg. Han trekker seg ut og reiser seg opp, tørker av kuken sin mens han ser på at sæden renner ut av fitta mi. Jeg ligger å nyter følelsen.

Han kaller meg en flink liten tøs, skryter av hvor flink jeg er til å bli brukt. Hvor deilig det er å stå å se på den skampulte tøsa si med sæd som renner ut av fitta.

Dette her vært en veldig digg og begivenhetsrik helg for denne skittne tøsa. Jeg elsker å vite at jeg gjør han sa kåt. Jeg digger de rollespillene som leder til at jeg blir straffet. Jeg har vært en skitten ulydig tøs, kom og straff meg 😉 💋

Anja